13 Eylül 2012 Perşembe

Hacklinkin zararları ve Faydaları


Öncelikle hepimiz şunu iyi bilmeliyiz, hacklink yapmak için azda olsa hacker olmak gereklidir, yoksa yaptığınız işi biryere götüremezsiniz.
       Hacklinkin en büyük riski linklerin aniden silinmesi ve bu nedenle google nin insafsızca sizi çok gerilere atması :) (ancak toparlanamıyacak kadar kötü değildir, abartılara bakmayın siz abartanlar legal link satan arkadaşlar, site 2 haftada toparlanır)

Faydaları olarak kısa sürede 20 iş günü içinde ilk 5'e girebilirsiniz yani ilk sayfa ilk 5, bu  1. 2. 3. 4. 5. sıralar olabilir, düzgün bir hacklink uygulandığında çok kolay şekilde bu sıraları elde edebilirsiniz.

Size en büyük tavsiyem hacklink yapmadan önce sitenize makale çalışması yaptırın siteniz en az 2 aylık olsun ve birçok makale çalışması yaptırın, profesyonel bir kişinin yaptığı hacklink ile çok daha kısa sürede ve çok çok ucuz maliyetlere istediğiniz sıralara kavuşabilirsiniz.

Not: Google sandbox koşullarını epey değiştirdi arkadaşlar, hacklink kasmak ile sandbox yeme ihtimaliniz çok çok düşüktür, çünük google artık antiseo olayınıda dikkate alıp mümkün oldukça sandbox atmamaya dikkat ediyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder